L'Esperxada serà la seu del Campionat de Catalunya de BTT Marató

29/03/2019
BTT

L'Esperxada serà la seu del Campionat de Catalunya de BTT Marató

La 7a edició de l'Esperxada, organitzada pel Sendicat del Pedal, té com a gran novetat per enguany que serà la seu del Campionat de Catalunya de BTT Marató, una prova que es disputarà el diumenge 7 d'abril en el recorregut llarg de l'Esperxada amb sortida i arribada a Porqueres (Girona).

El recorregut tornarà a ser marca de la casa: físicament exigent, tècnic i amb uns paisatges de somni, recuperant trams d'antigues Esperxades per l'ocasió, com la Serra de Portelles, la de Finestres o la del Torn, sense deixar de passar per la zona de Rocacorba, tot plegat sempre dins de les comarques del Pla de l'Estany, el Gironès i la Garrotxa.

La proposta llarga, que és la que dirimirà els campions i campiones de Catalunya de BTT marató, tindrà 65kms i 2600m de desnivell positiu acumulat, amb pujades exigents i corriols espectaculars. L'organització hi ha previst fins a 6 punts d'avituallament i 4 àrees tècnicques per l'assistència, i la inscripció estarà limitada a 450 ciclistes. El recorregut curt, limitat a 300 participants, tindrà 35kms i 1.300m de desnviell positiu, i és el que acollirà la Mini-Esperxada i les eBikes. Al final de la prova, hi haurà dinar per tots els participants.

Pels campions/es de Catalunya hi haurà medalla a tots els primers de la seva categoria en masculí i femení: Juniors, Èlit, Màster30, Màster40 i Màster50+. Guillem Muñoz i Raona Gabriel defensaran els seus títols elit aconseguits fa un any a Aguilar de Segarra, on Pau Romero i Sílvia Roura van ser els campions sub23.

Les inscripcions seran obertes fins el dijous abans de la prova: fes la teva inscripció

Més informació