Ullà acollirà unes jornades tècniques de ciclisme el 18 de febrer

12/02/2012
Promoció

Ullà acollirà unes jornades tècniques de ciclisme el 18 de febrer

La RFEC, junt amb l’Escola Esportiva Futur Esport, ha organitzat a Ullà (Girona), el dia 18 de febrer, dissabte, de 10 a 15 hores, un programa adreçat a tots els Clubs amb escola de ciclisme base.
La primera part de la jornada s’adreça a Tècnics i professors. La segona, a partir de les 12, amb presència dels alumnes de cada escola.
Es donarà un CD amb un excel sensoritzat per calcular les mides de la bicicleta i tota la documentació de la xarxa d’alimentació.

Transcrivim literalment de la notificació de la RFEC:

  • Presentación de la Planificación Anual de vuestra escuela (es refereix a les escoles Futur Esport, Can Anglada, Sant Boi i Onetone, membres del Programa Nacional Escuelas Ciclismo PNEC). Cada escuela disponéis de 5’ para la exposición.
    Planificación Escuelas. Exposición de un “Modelo de Programación”
    Contenidos a trabajar con
    niñ@s de categoría de escuela (8 a 14 años de edad)
    Capacidades Físicas entrenables en el ciclismo de iniciación.
    Valoración de las capacidades físicas en alumnos de escuela.
    Posicionamiento del niño en la bicicleta basándose en sus medidas antropométricas. Taller práctico con los alumnos de escuela.
    Charla didàctica sobre nutición y alimentación para alumnos de escuela. Práctica sobre alimentación con los alumnos de escuela.

Per contactar ho podeu fer amb el Sr. Ramon Cateura de l’Escola Esportiva Futur Esport, al correu: senycate@hotmail.com.
Cal comunicar l’assistència, prèviament al correu electrònic, per a una millor organització.