Ullà acull el 29 de gener una jornada formativa de ciclisme

25/01/2011
DHi

Ullà acull el 29 de gener una jornada formativa de ciclisme

El proper dissabte 29 de gener es celebrarà a la localitat gironina d´ Ullà (Baix Empordà) amb la participació de Futur Esport, CC. Ssport Ter i la F.C.C. una jornada formativa de ciclisme dirigida a clubs amb ciclisme de base, pares d'esportistes, escoles esportives i entrenadors de ciclisme de base. Aquesta és una jornada oberta per tothom.
Les ponències es desenvoluparan en horaris de matí i tarda (9.30 a 13.30 hores i 15 a 18 hores) al Centre Cívic d´ Ullà (Camí de Dalt 24-26). Aquesta jornada computarà com practiques  per la validació a la titulació de Tecnic de Nivell 1 i es lliurarà diploma d'assistència.

Programa

Matí

L’ADEQUAT DESENVOLUPAMENT DE LES QUALITATS FISIQUES DELS NEN I NENES  (Dr. Piero Galilea, Metge esportiu del CAR)  
PSICOLOGIA DEL ESPORT EN L’EDAT ESCOLAR (Sr. Josep Marí , Psicòleg del  CAR)
NORMATIVA I REGLAMENTS (Jaume Hernandez, Tècnic Cap de la Federació Catalana de Ciclisme)

Durant el dinar es farà la presentació del I OPEN GIRONÍ DE CICLISME INFANTIL

Tarda

DESENVOLUPAMENT I TECNIFICACIÓ DE LES QUALITATS I HABILITATS DELS NENS I NENES (Carles Torrent, Tècnic de la F.C.C. i  antic professional de pista i carretera i Jaume Coca, Tècnic de la FCC.)
LES ESCOLES CICLISTES COM A  LLOC  ADEQUAT  PER LA FORMACIÓ DELS NENS I NENES PER AQUEST ESPORT (Jordi Arteman, Llicenciat INEF i creador de l’escola Casa Nostra de ciclisme i Josep Codinach , Diplomat en Educació Física Responsable Tecnic Escola Esportiva Futur Esport )
PARAMETRES IMPORTANTS EN LA PREPARACIÓ FÍSICA DELS NENS I NENES (Xavier Rafols, Llicenciat INEF i coordinador del departament d’esports de la Generalitat)

Precs i preguntes

Nota: L'organització es reserva els drets de modificar algun dels actes previstos

Per fer la inscripció