Últims dies per a inscriure’s als ‘Tres dies de MTB dels Cingles’

01/10/2010
BTT

Últims dies per a inscriure’s als ‘Tres dies de MTB dels Cingles’

La data d’ inici dels ‘Tres dies de MTB dels Cingles’ està cada cop més a prop i el proper 1 d’ octubre es tanca el termini per a apuntar-s’hi. Tots els interessats encara poden formalitzar la seva inscripció a la pàgina web www.3diescinglesmtb.com. La competició és una de las més esperades pels amants de la mountainbike al tractar-se de la única que es disputa amb sectors selectius i sectors enllaç al nostre país. El recorregut constarà d’ una distància aproximada de 200 quilòmetres que els bikers no coneixeran fins el mateix dia de la competició, amb la finalitat que cap dels participants surti amb avantatge al conèixer el recorregut. El que sí coneixen ja els participants són els municipis pels quals transcorrerà aquesta primera edició de la prova, un dels principals atractius de la qual seran els bells paratges a través dels quals discorrerà així com la seva exigència. Balenyà, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Castellcir, Castellterçol, Collsupina, Gallifa, Granera, Moià, Sant Feliu de Codines, Sant Llorenç
Savall, Sant Martí de Centelles, Sant Quirze de Safaja y Sentmenat són els termes municipals  Per on passaran els corredors durant els tres dies abans d’arribar a la meta.

Iván Oulego, una altra participació de luxe

Cada cop són més els noms destacats dels corredors que participaran en la primera edició dels “Tres dies de MTB dels Cingles’. Un dels darrers participants en inscriure’s és un dels principals bikers del moment, Ivan Oulego. El català és tota una referència en el descens en mountainbike en els darrers anys i acumula una bona quantitat d’ èxits com són una meritòria desena posició en el Campionat del Món celebrat a Itàlia, un vuitè lloc en la Copa del Món de Canadà, dues vegades cinquè classificat en el Campionat d’ Europa, cinc vegades Campió de Catalunya, unes altres cinc vegades Campió d’ Espanya i actualment líder de l’ Open d’ Espanya. Oulego no ho tindrà gens fàcil per a emportar-se la victòria en l’ entorn dels ‘Cingles de Bertí’ els dies 9, 10 i 11 d’ octubre, doncs tindrà al seu davant riders tan notoris com Marc Trayter, Jeroni Fajardo, Sandra Santanyés, Ismael Ventura i Umbert Alemara. També formaran part de la prova noms destacats com el ciclista Roberto Heras i el pilot Nani Roma.

Tot a punt per a que als participants no els manqui res

L´ organització de la prova té cura de tots els detalls y vetlla perquè tant els corredors com les bicicletes tinguin les màximes atencions i comoditats. Per això tots els inscrits en la prova contaran amb un servei de manteniment i reparació de suspensions, cortesia de ‘Nani Racing’, servei de rentat de bicicletes al finalitzar cada etapa, servei de manteniment bàsic i reparació de la bicicleta a càrrec de ‘Doctore Bike’, servei de massatge esportiu al finalitzar l’ etapa, cortesia de l’ ‘Escola Universitària Gimbernat’ i
l’ obsequi d’ un mallot a tots els participants. A més, els primers classificats de cada categoría guanyaran també unes ulleres ‘Adidas Evil Eye’. L’ organització també posa a la disposició dels corredors la possibilitat de descarregar les imatges que recullin els fotògrafs oficials de la prova al final de la jornada a través de la pàgina web del torneig.