Torna el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

19/03/2019
Trial

Torna el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

L’espectacle del trial torna a Barcelona aquest dissabte dia 23 de març amb la disputa del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, emmarcat dins la Cycling Week Barcelona, i que enguany amb l’al·licient que la prova, ha ascendit a la categoria internacional UCI Hors Categorie, just un nivell per sota de proves de Copa del Món. A més, el Trofeu Ciutat de Barcelona és la primera prova de la Copa Catalana de Trial 2019 (Consulta'n el calendari complet), que a més de la cita barcelonina també tindrà les proves de:

  • Altafulla 14/04
  • Girona 01/06
  • Sant Antoni de Vilamajor 09/06
  • Matadepera 15/09

La prova, inserida dins de l'espectacular Cycling Week Barcelona, destacarà per la participació d’importants figures internacionals atrets per l’atractiu de poder obtenir punts pel rànquing internacional. Serà una cita indefugible per els esportistes de primer nivell que desafiaran la gravetat a les cinc zones de la Plaça de les Cascades de Montjuïc, Barcelona. Podrem veure en acció al doble campió del món junior i guanyador de la última Copa del Món, el madrileny Alejandro Montalvo; l’aragonès Abel Mustieles, cinc vegades campió del món absolut i els catalans Eloi Palau o Pol Tarrés entre d’altres.

La prova es disputarà durant tota la jornada del dissabte i començarà a partir de les 9h del matí amb les proves per les categories R1, R2, R3 i Màster. Les classificatòries absolutes tant masculines com femenines seran al migdia i les finals a partir de les 16h.

Aquesta important prova del calendari internacional adoptarà el format de competició de proves de Copa del Món, amb una prova classificatòria i una final reservada només als sis millors classificats. La novetat d’enguany és l’aplicació del nou reglament internacional de competició basat en l’acumulació de punts al llarg de les cinc zones.