La Copa d´ Osona de trial fa estació el diumenge a Sant Julià de Vilatorta

28/05/2008
Trial

La Copa d´ Osona de trial fa estació el diumenge a Sant Julià de Vilatorta

Les inscripcions seran de 08:30 a 09:30 i l?hora de sortida serà a partir de les 9 del matí.

Aquesta penúltima prova pot donar els primers guanyadors matemàtics en algunes categories com ara dels dos germans Bernat i Marc Seuba d'Òdena en categoria infantil i principiant respectivament. Els dos porten una trajectòria immillorable en aquesta Copa Osona, havent-se mantingut primers des de la primera prova i sense baixar mai de la primera posició del podi.

El millor osonenc en infantil és Eloi Paré, mentre que Martí Aran ho és en principiant.

A la categoria dels mes petits, els benjamins, Jan Isern de Matadepera és el primer classificat amb 70 punts, pels 67 de Pol Dolz i pels 54 d'Eric Miquel. Riel Comerma en novena posició és el millor osonenc.

El maresmenc Domènec LLadó encapçala la classificació aleví amb 71 punts, Joan Torres de Rellinars és segon amb 55 i l'osonenc Jordi Araque és tercer amb 52.

En categoria cadet Roger Vinyoli de Santpedor amb 75 punts manté una còmode avantatge respecta els seus perseguidors. Pol Tarrés de Cabrils amb 51 és segon i Marc Obiols de Molins de Rei amb 43 és tercer. Pau Izquierdo és el millor osonenc en la novens posició.

En categoria open Josep Lladó és el primer classificat per davant de Jorge Uztiverea i de Blai Homs.

Finalment la categoria expert és dominada per l'osonenc Gerard Aguilar seguit de Joan Busquet de Valls i d'Andreu Miró de Mataró.

També cal mencionar el primer classificat en la classificació absoluta, el benjamí Jan Isern, que porta acumulats només 6 punts en les quatre proves disputades. De molt a prop el segueixen el principiant Marc Seuba amb 9 i benjamí Pol Dolz amb 12. El guanyador final d'aquesta classificació serà el guanyador de la bicicleta de trial.

 

Per veure classificacions

 

Nota de la comissió de trial de la F.C.C.