Bon inici català a la Copa del Món de trial

22/05/2016
Trial

Bon inici català a la Copa del Món de trial

La Copa del Món 2016 ha comença aquest cap de setmana a la ciutat de Cracòvia (Polònia). Un total de dotze esportistes de la FCC hi ha pres part en categoria masculina i femenina.

 

Els resultat més destacat ha estat el d’Eloi Palau que ha aconseguit sorprendre a tothom assolint la quarta posició a la categoria masculina de 20”.

Palau, número 13 en el ranking UCI (http://www.uci.ch/trials/ranking/), ha hagut de passar el tall dels 1/4 de final, obtenint l’accés a les 1/2 finals. La final, amb els sis millor semifinalistes prometia interessant amb noms com el d’ Abel Mustieles o el de Benito Ros. Palau que sortia com a últim de grup ha finalitzat la final amb 14 punts superant ni més ni menys que l’actual Campió del Món Mustieles que n’ha fet 17 i quedant just per darrera del d’Osona.

La prova ha estat guanyada pel vetarà Benito Ros amb només 5 punts.

 

El de Rafa Tibau ha estat el segon resultat més destacat. L’abandó del britànic Carthy li ha permès disputar la final masculina de 26” on ha obtingut la cinquena posició amb 17 punts. La prova ha estat guanyada pel francès Aurélien Fontenoy amb una targeta de només 4 punts.

Pol Tarrés i Sergi Llongueras s’han quedat a les portes d’accedir a la final amb una vuitena i una novena posició respectivament. 

Joan Torres finalitzava en la 43a posició després de patir una caiguda.

 

En categoria femenina Alba Hidalgo ha finalitzat aquesta primera prova en la onzena posició. Una prova guanyada per l’alemanya Nina Reichenbach.

 

Pel que fa a la resta de resultats a la categoria masculina de 20” Domènec Lladó ha acabat en el lloc 21, havent obtingut el pas per a les 1/2 finals. Carlos Sazatornil ha finalitzat el 39è, Jaume Tort el 41è, Ferran Escudero 46è, Pau Galí el 49è i Marc Novoa 52è

 

La Copa del Món continuarà el 9 i 10 de juliol a Les Menuires (França) i on la selecció catalana hi prendrà part amb un destacada participació.

 

 

Per ampliar informació:

http://www.uci.ch/trials/ucievents/2016-trials-uci-trials-world-cup/459900816/

 

 

Foto: Eloi Palau