Altafulla donarà inici a la Copa Tarragona de trial

04/03/2015
Trial

Altafulla donarà inici a la Copa Tarragona de trial

La Copa Tarragona de Trial comença el dia 8 de març a Altafulla i constarà de 3
proves més durant els mesos de març i d'abril (22 març Aleixar, 12 abril El Catllar, 26 abril El Vendrell). 
Gràcies a l'Ajuntament d'Altafulla i al club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra el 8 de març,concretament al parc del Comunidó, donarà el tret de sortida de la Copa Tarragona de Trial un esdeveniment pensat per a què els principiants i puguin participar des de nivell zero i on els més experiments puguin millorar el seu nivell.
El parc del Comunidó està situat a la part alta d'Altafulla, concretament al carrer Camí de la Nou de Gaià, el terreny és de terra i roca relliscosa, on els participants tindran 5 circuits a realitzar dues vegades.
La inscripció és realitza el mateix dia de la cursa amb un cost de 20€, els no federats poden participar tramitant la llicència de dia amb un increment de 5€.
Tots els participants tindran una bossa d'obsequi, amb una beguda isotònica, un tiquet per a botifarra i un gorro d'hivern exclusiu de la Copa Tarragona de Trial 2015.
Hi haurà servei de bar amb begudes, cafès, pizzes i botifarrada. Servei de venda de recanvis, proteccions i marxandatge. Podreu participar en el sorteig d'un pernil, un massatge fisioterapèutic, un dinar al restaurant Di Napoli de Torredembarra i marxandatge del club Costa Daurada Torredembarra.
 
COM ARRIBAR: Per arribat a Altafulla al lloc de la cursa, ús recomanem agafeu la N-340, prenent la sortida de Ferran-Altafulla, per accedir després per la Ronda d'Altafulla. El Parc del Comunidó està situat al camí de la nou de Gaià.
Per aparcar ús recomanem la Ronda Altafulla, camí de l'ermita o carrer de la Bassa.
 
Tota la info de la prova a: http://www.trialtarragona.blogspot.com/
 
També podeu veure novetats i noticies al minut a:
https://www.facebook.com/events/410440085784937/?ref=notif&notif_t=plan_user_associated