Alba Riera i Eloi Palau tanquen amb victòria la Copa Catalana de Trial

03/06/2024
Trial

Les instal·lacions de l'escola Trial Evolution a Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) van acollir aquest diumenge 2 de juny la prova final de la Copa Catalana de Trial 2024, que es tancava després de tres proves puntuables i amb una classificació que tenia en compte la participació a la resta de la temporada de trial català. En una jornada que va reunir a prop de 125 participants, Eloi Palau i Alba Riera (Trialsport) van certificar el seu triomf final en la competició en una prova en la quan també en van aconseguir la victòria.

Amb 470 punts, l'excampió mundial Eloi Palau (Trialsport) va dominar la prova final a Sant Antoni de Vilamajor per davant dels 380 punts de Martí Yélamos i Víctor Pérez (CC Trencacames), que el van acompanyar en el podi. Per la seva banda, Alba Riera (Trialsport) va dominar la final femenina amb 450 punts, superant els 290 punts d'Andrea Pérez (CC Trencacames) i els 270 de Laia Esquís (Escola Trial Òrrius).

A la classificació general de la Copa Catalana, Eloi Palau (Trialsport) ha liderat la classificació final amb 177 punts per davant dels 146 de Martí Riera (Trialsport) i els 177 de Martí Yélamos (CC Trencacames). Per la seva banda, en categoria femenina, Alba Riera (Trialsport) ha dominat totalment la temporada i ha sumat 210 punts, superant els 175 de Laia Esquís (Escola Trial Òrrius) i els 169 d'Andrea Pérez (CC Trencacames). Els campions en la resta de categories han estat: