Cap de setmana de ciclisme de pedrera

09/07/2012
Promoció

El Parc Ciclista Llobregat de Sant Joan Despí va acollir dissabte 7 de juliol la tercera i última de les crono-gimkanes d'aquesta temporada, que a més va ser la més nombrosa amb 31 nens i nenes inscrits. Els participants van haver de donar 3 voltes al circuit, de poc més de 620 metres de llarg, on els primers 200 metres tenien les 11 zones d'habilitat. Es va veure una gran progressió en tots els participants, augmentant molt el nombre de nens i nens que van fer un 0 de penalitzacions tot i la dificultat del circuit.
Al dia següent la ciutat de Porqueres va ser l'escenari d'una prova en línia per a totes les categories, amb un circuit molt ample i llarg, de 1.300m. La participació va ser de 68 nens i nenes de totes les categories, que se'n van endur tots ells un bonic record en forma de trofeu, pels 3 primers de cada categoria, i de medalla per la resta. Les 5 proves que s'hi van fer (degut a que els Alevins de 1er i 2on any es van ajuntar en una de sola) van transcórrer amb total normalitat. També Porqueres es va disputar una cursa d ela Copa Catalana per Cadets amb un total de uns 120 corredors. Les curses  van servir com a test pels Campionats d´ Espanya

COPA CATALANA CADETS

General: 1- Ruben Martinez (Comdibal), 2- Xavier Ferrer(Sarfa), 3- Ot Doniga (Comdibal), 4- David Payet(Comdibal), 5- Joel Seco(Autocars Sagales).
Cadet 1any: Xavier Ferrer. 1-Fe. Junior: Ana Laredo (Inverse). 1-Fe. Cadet: Elisabet Escursell (Inverse). 2- Fe.Junior: Ariadna Trias(Inverse).
Lider: Ot Doniga(Comdibal). Combinada: Ruben Martinez.(Comdibal). 1- Equip: Comdibal).
CAMPIONAT GIRONI: 1- Xavier Ferrer ( Sarfa ). 2- David Payet ( Comdibal ). 3- Guillem Cassu ( Sarfa ).
FEMINES: Ju. 1- Ariadna Trias ( Inverse ). Ca. 1- Laura Mendez ( Ayats Cycles ). 2- Tania Sanchez (Ayats Cycles).

La propera cita del calendari infantil català serà el 22 de juliol a Tortosa.

Informació: Ernesto Mañanes i Francesc Moradell