VÍDEO Juan Peralta i Helena Casas s´ enduen el Trofeu Ciutat de Barcelona

10/09/2014
Pista

VÍDEO Juan Peralta i Helena Casas s´ enduen el Trofeu Ciutat de Barcelona

L´ onzena edició del Trofeu Ciutat de Barcelona, enguany segon Memorial Miquel Poblet, ha portat de bon ciclisme de pista al velòdrom de Barcelona el dia que a més serví per celebrar els 30 anys de la primera instal•lació olímpica. Un total de 70 ciclistes es donaren cita en aquesta prova organitzada per Pista Barcelona i la Federació Catalana de Ciclisme reunint un bon ramillet de ciclistes catalans, espanyols, francesos, italians, txecs i suïssos més una belga molt rellevant, la campiona del món júnior Nikcy Degrendele.
Fou l´ esmentada Degrendele una de les protagonistes de la jornada disputant el primer lloc a la catalana Helena Casas (Catalunya Team), als seus triomfs al keirin i velocitat, cursa aquesta darrera que dóna els noms dels guanyadors del Trofeu Ciutat de Barcelona, que en la seva versió masculina acabà a les mans del navarrès Juan Peralta, molt superior a la final al seu company José Moreno. Al keirin masculí s´ imposà el color italià amb els Ceci, Francesco i Davide, en primer i segon lloc, un cop Moreno llençà el sprint des de molt lluny.
La jornada tingué vàries proves de fons amb sabor balear doncs Catalina Rayo (MetalBlinds Balears) guanyà l´ eliminació i scratch i el seu company Alberto Muntaner el scracth. El bon pistard valencià Sebastià Mora fou el millor a la  puntuació. La jornada es culminà amb el lliurament de premis presidit per Santiago Siquier (delegat territorial de l´ Esport a Barcelona), Gabi Arranz (direcció d´ esdeveniments de l´ IBE) i Josep Bochaca (president de la FCC).

Si voleu veure vídeo oficial de la prova: https://www.youtube.com/watch?v=QCxM-Vp3_A8