La selecció catalana brilla als Campionats d´ Espanya de pista

16/04/2017
Pista

La selecció catalana brilla als Campionats d´ Espanya de pista

Tafalla ha estat aquestos dies de Setmana Santa seu d´una edició dels Campionats d´ Espanya de cadets, júniors i ciclisme adaptat on la selecció catalana va tenir important presència sent considerada la millor al torneig juvenil. 
La meitat femenina de la delegació catalana donà uns resultats extraordinaris representats al podi del scratx femení júnior amb Ariana Gilabert, Laura Rodríguez i Alexandra Moreno, acaparant els tres esglaons. Les tres pistards van treure uns resultats molt més amplis, tant a curses de velocitat com de fons: Ariana i Laura, segona i tercera a la puntuació, Maria Banllés i Laura, segona i tercera a la persecució, Alexandra i Maria, segona i tercera a la velocitat, i Laura i Alexandra, segona i tercera al keirin.
A les competicions per equips l´ èxit fou total: Alexandra i Laura guanyaren l´ americana i la perseució per equips, en un quartet completat per Ariana i Maria, que a més fou campiona als 500 metres i tercera a la velocitat per equips junt Laura, que acabà els campionats amb un munt de medalles. 
A cadets Carolina Miranda fou tercera al scratx i Abel Gordillo es proclamà campió a la puntuació i formà part de l´ equip de persecució que fou tercer, on també competiren Pau Torrent, Arnau Gilabert i David Miquel.
La cita de Tafalla a més coronà els campions de ciclisme adaptat amb diversos podis per la selecció catalana: Juanjo Méndez i Albert Vandellòs, segon i tercer a la persecució (MC1), Xavier Caballol, tercer a la persecució (MC2), equip de velocitat (Joan Dot, Israel González i Jaume Morales), segon, Israel González, tercer al quilòmetre i persecució (MC3) i Jaume Morales, tercer a la persecució (MC3). 
Un dels moments del campionat fou protagonitzat per Juanjo Méndez al scratx on fou segon destacat en una cursa que va incloure totes les categories.