Helena Casas repeteix triomf a la pista de Dudenhofen

26/08/2012
Pista

Excel•lents resultats per als ciclistes de Catalunya Team, Helena Casas i Itmar Esteban, al 17 Sprinter-Meeting disputat al vespre d’ahir al velòdrom alemany de Dudenhofen, on la velocista catalana va renovar la victòria obtinguda l’any passat.
Si al 2011 la ciclista de Vila-seca aconseguia el triomf en la velocitat individual, en aquesta ocasió es pujava al més alt del podi del torneig del keirin, superant la britànica Becky James. Totes dues, James i Casas, també van copar el podi femení en la prova de velocitat individual, encara que intercanviant les posicions i complint els pronòstics anunciats als 200 metres de qualificació: 11″88 per la britànica i 12″25 per la catalana.
Ja als tornejos masculins, els alemanys Sebastian Doherer (10″86) i Joachim Eilers (10″88) es repartien, respectivament, les victòries en les proves de velocitat i keirin, amb el badaloní Itmar Esteban (11″33) concloent en quarta posició del keirin i setè en velocitat individual. El torneig va comptar com a gran estrella amb el britànic i campió Olímpic Philip Hindes (11″16).

Text i foto d’arxiu: Premsa Catalunya Team