Es celebren els Campionats de Catalunya de pista en un ambient olímpic

31/07/2017
Pista

Es celebren els Campionats de Catalunya de pista en un ambient olímpic

Aquest cap de setmana el velòdrom d´ Horta ha estat escenari d´uns Campionats de Catalunya de pista amb un marcat caire olímpic, just 25 anys després de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona, que tingueren  la seu del velòdrom un dels primers grans moments de la competició.
 
Dissabte a la tarda el ciclisme català va poder gaudir d´un bonic homenatge a gran part dels ciclistes catalans que han pres part a uns Jocs Olímpics. Van donar una volta d´ honor Jordi Mariné, Josep Tena, Jonathan Garrido, Angel Edo, Melcior Mauri, José Anto Escuredo, Carles Torrent, Sergi Escobar, Marca Vilajosana i Helena Casas més el paralímpics Maria Chaves, Imma Plaza, José Antonio Garcia, Charo Corral, Josefa Benítez, Beatriu Gómez, Juanjo Méndez, Raquel Acinas i Joan Font.

Ara  tots els ciclistes catalans als Jocs Olímpics tenen un petit record en forma de plaques situades al túnel d´accès a la pista.  En aquest sentit es va inaugurar la nova sala d´actes Narcís Masferrer, dins del velòdrom amb una petita exposició de material olímpic. 
 
Precisament Joan Font es proclamà campió de Catalunya a la darrera competició celebrada, l´americana, acompanyat d'Albert Masana, cloent un parell de jornades de curses a l´anell barceloní, que divendres acollí un record pel seu gerent Manel Herrando, mort fa uns dies.
 
Campions catalans
 
Omnium nois cadet fons i omnium cadet velocitat open: David Miguel (Terrassa Corvi)
Omnium noies velocitat open: Helena Casas (Genesis)
Omnium noies fons open: Cristina Bru (ACS)
Omnium noies velocitat cadet: Diana Pérez (Terrassa Corvi)
Omnium noies fons cadet: Carolina Miranda (Terrassa Corvi)
Omnium nois velocitat open: Itmar Esteban (Genesis)
Omnium nois fons open: Alejandro Sánchez (Compak)