El Memorial Miquel Poblet emplenarà de ciclisme internacional el velòdrom barceloní en el seu 30 aniversari

05/09/2014
Pista

El Memorial Miquel Poblet emplenarà de ciclisme internacional el velòdrom barceloní en el seu 30 aniversari

El proper dissabte el velòdrom de Barcelona vestirà les seves millors gales amb motiu del Trofeu Ciutat de Barcelona, que tornarà a ser Memorial Miquel Poblet, en la cloenda d´ un any ple d´ activitats en record del millor ciclista català de la història.
La competició es perllongarà en sessions de matí i tarda amb curses de keirin i velocitat més altres de fons, tot per completar un programa senzill i àgil que garanteix gaudir de l´ enorme atractiu que ofereix el ciclisme en pista.
La competició reunirà una important representació internacional amb la presència de les seleccions francesa, portuguesa i txeca més equips vinguts de Suïssa i Itàlia i els millors especialistes estatals. El Memorial Miquel Poblet està inscrit al calendari de la Unió Ciclista Internacional, classe 1, única al estat espanyol, i atorgarà punts per poder participar al Campionat del Món i  la Copa del Món de Pista. De forma paral•lela es disputarà un torneig de bike polo amb les millors estrelles internacionals a dues pistes properes al velòdrom.
Enguany el Trofeu Ciutat de Barcelona serveix per celebrar les tres dècades de vida del velòdrom de Barcelona, una instal•lació que en el seu moment culminà l´ enorme anhel d´ una ciutat amb una grandíssima tradició de ciclisme de pista. Llavors el velòdrom de Barcelona acollí els Campionats del Món de pista encetant el camí vers els Jocs Olímpics de 1992.

Programa de competició, dissabte 6 de setembre

matinal     9:30   -  14:00

-   200 m  sortida llançada   amb classificació dels 8 millors temps per categoria.
-   Velocitat  Series classificatòries a dos manegues

-   Fons  Scratch  H

-   Eliminació
-   Velocitat  Semifinals a dos manegues
-   Velocitat  Finals   

tarda       17:00  -  20:00

-   Fons  Scratch   D   
-   Keirin Series classificatòries
-   Fons Puntuació
-   Final B  Keirin        
-   Final A  Keirin