Dissabte arriba el campionat de Catalunya escoles i màster de pista

16/05/2018
Pista

Dissabte arriba el campionat de Catalunya escoles i màster de pista

Aquest dissabte de maig al matí se celebrarà al velòdrom d'Horta de Barcelona el campionat de Catalunya de ciclisme en pista Infantil Escoles i Màster Omnium, competició oberta per les categories aleví, infantil, Master 30, Master 40 i Master 50 que va quedar suspès el passat mes d'abril per condicions meteorològiques.

La competició serà des de les 10h del matí fins les 14h del migdia, i s'haurà de competir amb bicicletes convencionals de pista. Es mantenen la cinquantena d'inscripcions fetes pel passat 14 d'abril i se'n poden fer de noves dins dijous a mitjanit.

Els alevins i infantils començaran amb una volta a sortida parada classificatòria per les proves de handicap (aleví) i velocitat (infantil), mentre que la primera prova màster serà l'eliminació. En categoria infantil, també es disputaran proves de persecució individual, escratx i puntuació. En el cas dels màsters, també es disputarà un escratx de 8 quilòmetres i una puntuació a 60 voltes, mentre que els alevins disputaran, a banda del citat handicap, un escratx de 3 quilòmetres.

L'endemà, la mateixa categories Infantil i escoles també tindrà la cita del Campionat de Catalunya de carretera a Mataró.

Tota la informació de la prova i inscripcions.