Un campionat del món i 4 bronzes pels paraciclistes catalans

06/08/2018
Paraciclisme

Els ciclistes catalans desplaçats a Maniago (Itàlia) amb l'expedició de la Selecció Espanyola per disputar els Mundials de Paraciclisme tornen a casa amb un campionat del món i 4 medalles de bronze, un molt bon balanç de resultats que confirma la bona tasca que estan portant a terme en les diferents categories.

El handbiker Sergio Garrote (CC Sant Boi) obria el foc divendres penjant-se la medalla de bronze a la crono individual, metall que repetiria en la prova en ruta i amb el Team Relay en companyia del també català Israel Rider i de Luis Miguel Garcia-Marquina, l’últim dia de competició, una medalla de molt valor al ser la primera competició internacional en la que prenia part aquest relleu per equips. Garrote confirma així la seva bona temporada, amb pòdiums també a la Copa del Món.

A banda de la medalla de bronze al Team Relay Israel Rider (H3) va classificar-se en 14a posició a la prova de ruta. Juanjo Méndez (Genesis Cycling Team, C1) va participar a la CRI finalitzant 12è i a la prova en ruta, on va acabar 11è.

Per últim, el tàndem Ignasi Àvila i Joan Font van proclamar-se Campions del Món en la prova en ruta imposant-se en un ajustat esprint al tàndem polonès, amb qui havien compartit més de 100 kms d’escapada. Un èxit més a sumar al brillant currículum esportiu d’aquest tàndem. En la CRI van quedar-se a les portes del pòdium, finalitzant 4ts.