Obert el Termini de preinscripció als Centres de Tecnificació de ciclisme

23/04/2018
Federació

Obert el Termini de preinscripció als Centres de Tecnificació de ciclisme

La Federació Catalana de Ciclisme, obre les pre-inscripcions als Centres de Tecnificació de Ciclisme de Ripoll i Blume; amb l’objectiu d’ajudar als joves ciclistes a compaginar el millor possible, un programa d’entrenament de ciclisme del més alt nivell amb els estudis de Batxillerat.

El CTE Ripoll compta amb una residència per a esportistes amb sales d’estudi, cuina i menjador, sala de massatges i magatzem... A més, utilitzen les instal·lacions esportives necessàries per a seguir els programes d’entrenament tals com: piscina, sala de musculació, spa, zona de trial, el velòdrom de Barcelona, i un entorn natural i de carreteres d’excel·lent ubicació.

Els ciclistes becats de les disciplines de RUTA, BTT i TRIAL estudien a l’Institut Abad Oliva de Ripoll i viuen en règim de pensió complerta des de diumenge al vespre fins
divendres a la tarda, o be en règim  d’entrenament, estudis i servei de dinar. En aquest enllaç es pot veure un vídeo-reportatge sobre el centre.

El CTE Blume-Velòdrom, compta amb la Residència Blume, el Velòdrom d’Horta Miquel Poblet i les instal·lacions esportives i mèdiques d’Esplugues de Llobregat. Els esportistes resideixen en règim de pensió completa des de diumenge al vespre fins divendres a la tarda; estudien a l’INS Joaquim Blume, i poden matricular-s’hi els ciclistes de la disciplina de PISTA, donats d’alta al Programa ARC, i que estudiaran ESO o Batxillerat. També es pot veure un vídeo-reportatge sobre el centre.

Per tal de preinscriure’s als Centres, cal omplir el següent FORMULARI amb les vostres dades personals, esportives i acadèmiques abans del 20 de maig. Un cop rebudes, es procedirà a seleccionar els aspirants amb millor currículum esportiu i notes de la ESO.

Confiem que aquesta informació us sigui d’utilitat, si més no podeu adreçar-vos a tecnics@ciclisme.cat  per a qualsevol aclariment.