El Critèrium del Vallès júnior arriba diumenge

16/07/2019
Junior

El Critèrium del Vallès júnior arriba diumenge

Organitzat pel Club Ciclista Mollet, aquest diumenge 21 de juliol arriba la disputa d'una tradicional cita del calendari júnior català, el 39è Critèrium del Vallès-Gran Premi Diputació de Barcelona, que enguany passa al format d'un dia de competició.

Amb la sortida llançada realitzada davant les instal·lacions d’Inverse a les afores de Mollet del Vallès, el recorregut comptarà amb un total de 85,1 quilòmetres amb una meta volant a Santa Eulàlia de Ronçana, ascensos als ports de Sant Feliu de Codines i Alt de Pedra-Santa per tornar a Mollet passant per Caldes de Montbui en una jornada que s’iniciarà a les 10:15h i s’espera que acabi entre les 12:30 i 12:45 segons la velocitat mitjana.

La cita vallesana serà puntuable després de més de dos mesos per la Copa Catalana júnior, que lidera el corredor de l'equip amfitrió Adrian Ferrer (Transluján-CC Mollet) i que ara a l'estiu encara el seu tram final (Consulta tota la informació de la Copa Catalana júnior 2019). Ferrer, vigent campió de Catalunya CRI, compta amb 193 punts pels 175 de Juanjo Rosal (Kometa Cycling)i els 162 de Luis Vivián (Quadis-Trek).