La Molina va coronar els campions de Catalunya de DH 2024

08/07/2024
DHi

El bikepark de La Molina va ser l'epicente del món del descens català aquest cap de setmana del 6 i 7 de juliol, especialment amb la disputa diumenge del Campionat de Catalunya de DH 2024, que juntament amb la disputa la jornada de dissabte de la prova de la Copa Catalana de MiniDH per a les categories de formació va reunir prop de 275 ciclistes a l'estació d'esquí.

Dissabte es va disputar el MiniDH Kids Cup La Molina, la tercera prova del calendari 2024 del descens per a les categories de formació del ciclisme català. Prop de 100 participants de les categories pre-benjamí, benjamí, principiant i aleví van disputar les seves proves (Totes les classificacions), mentre que la categoria infantil disputava també el seu títol de Campionat de Catalunya l'endemà diumenge amb la resta de categories absolutes.

En la jornada de diumenge era el torn per a repartir els diferents mallots de campions de Catalunya, que en la categoria absoluta acabaven en mans de Ferran Jorba (Moto Club Sant Andreu de la Barca), que va aconseguir un triomf molt ajustat per davant d'Àlex Marín (Premià de Dalt BTT) i el seu germà Ignasi Jorba, mentre que en categoria femenina, Mireia Pi (La Tribu BTT Forallac) revalidava el seu títol aconseguit el darrer 2023 a Avià per davant d'Anna Cea (Donda Bikes) i Carla Rivera (Fourious).

En la resta de categories, es va coronar al júnior Mika Rodon (La Tribu BTT Forallac), al cadet Marcel Barrachina (BTT Avià Descens Team), a l'infantil Oriol Alcala (Artsport Banyoles), el màster 30 Oriol Codina (Maresme Tropical Bike Club), el màster 40 Pasqual Canals (Moto Club Sant Andreu de la Barca) i el màster 50 Jordi Lago (Molabikes).