Proclamats els campions/es de Catalunya de Mini DH a Sant Andreu

24/11/2019
DH&Enduro

Proclamats els campions/es de Catalunya de Mini DH a Sant Andreu

Sant Andreu de la Barca ha acollit aquest diumenge el Campionat de Catalunya de Mini DH de la temporada 2019, amb una participació de 100 ciclistes d'entre 5 i 13 anys.
La prova s'ha celebrat sense incidències i amb una climatologia perfecta per gaudir de les baixades programades pel Moto Club Sant Andreu, organitzador de l'esdeveniment.

Després de la sessió d'entrenaments, a les 11h s'ha donat inici a la 1a màniga,  liderant la classificació en categories puntuables pel Campionat de Catalunya, l'aleví de 1er any, Ulises Barrachina amb un crono de 1min 17 segons. En fèmines el millor crono de ciclistes que puntuaven per Campionat de Catalunya ha estat per Martina Hernandez, categoria de nois Alevi de 1er any, amb un crono de 1 min. 44 segons.
Els menuts bikers han demostrat grans habilitats en el domini de la bici, davant d'un circuit de DH prou exigent per l'edat dels participants. Alguns trams del circuit han trascorregut pel mateix traçat que la mítica cursa del Descens Internacional que es celebra cada any a Sant Andreu.

Les categories infantil i cadet han pogut participar en l'esdeveniment, però no han puntuat per Campionat de Catalunya atès que ja participen a la Copa Catalana de DH.

Classificacions Mini DH Sant Andreu*

[Els ciclistes andorrans, francesos o d'altres comunitats no computen per al Campionat de Catalunya]