Torroella de Montgrí i Mataró tanquen el cap de setmana més carregat de ciclocròs

19/12/2012
Ciclo-Cross

Torroella de Montgrí i Mataró tanquen el cap de setmana més carregat de ciclocròs

La doble sessió de ciclocròs del cap de setmana ha continuant perfilant la general de la Copa Catalana d´ una temporada que enfila el seu moment crucial, la celebració dels Campionats de Catalunya a Les Franqueses del Vallès el proper cap de setmana.
Dissabte Torroella de Montgrí inaugurà el seu Bike Park amb l´ excusa d´ una màniga de la Copa Catalana ciclocròs organitzada conjuntament pel Club Ciclista Montgrí i el Club Ciclista Impuls Medes Bike, amb uns 100 corredors entre totes les categories. El nou escenari oferí un circuit divertit i tècnic preo exigent, especial per les categories de promoció del BTT pels nens i nenes tot i que en aquest cas s´ ha ampliat fins als dos quilòmetres. La matinal es va iniciar a les 10 hores amb les proves de Promoció per Alevins i Infantils amb èxit de Jofrè Collell. Tot seguit se han celebrat les tres curses oficials per la resta de categories que han tingut els següents guanyadors:  Veterà 40: Pere Joan Roig (Doctore); Veterà 50: Andres IIlamola (Starbike); Veterà 60: Aurelio Rodriguez (Ciclos Morenito); Cadet: Aitor Carbonell (Bicisprint); Noies Júnior: Ana Laredo (Inverse); Master 30: Tomas Misser (Guak- Mmr); Juniors: Marçal Martorell (Farners); Noies Elit: Joana Smith (Mataró); Elit: Francesc Garcia (Bicicletes Segú); Sots 21: Gerard Alvarez (Tomas Belles Cannondale) i Sots 23: Jordà Cullell (Farners).

Carnicer domina a Mataró
 
Ahir diumenge es va celebrar l’edició IX del Ciclocròs Ciutat de Mataró organitzat per Esport Ciclista Mataró, amb balanç  positiu respecte a la participació, la mes alta de les últimes edicions. La proves disputades en les diferents categories Elit, Master 30, Juniors, Femines Elit, Elit sub 23, veterans i la prova de Promoció.
La novetat d’aquest any ha sigut la 1ª prova de Promoció per benjamins i alevins. En total 14 corredors,  nens i nenes que han participat gaudint del circuit i han rebut obsequi per part del Regidor d’Esports Sr. Pere  Galvany.  La majoritària de participants formen  part de l’Escola de Ciclisme del club organitzador.  Les Tècnics de l’Escola de Ciclisme Esport Ciclista Mataró, Mayalen Noriega i Joanna Smith, satisfetes amb la projecció de l’escola.
Durant la prova elit, en Francesc Carnicer del (palau Ciclista) ha liderat la prova de forma autoritària, seguit de l’Ismael Ventura (Chain Reaction), finalitzant en 3ª posició l’Eric Bau (CX Osona). El pòdium femení  s’ha format per la Mercè Pacios (Iturrotz Club), seguida de la corredora local Joanna Smith (EC Mataro) i la Mayalen Noriega (Esteve Girona) i plata als Jocs Paralímpics de Londres en tamden en línia. Destacar la lluita en la carrera de Juniors, a on Marçal Martorell (C.C. Farnes) ha entrat a 6” del Ot Doniga (Esteve).

Informació facilitada per Francesc Moradell (Delegació de la FCC a Girona) i www.ecmataro.org