Manlleu acull els Campionats de Catalunya CX amb el guardonat Hermida

18/12/2014
Ciclo-Cross

Manlleu acull els Campionats de Catalunya CX amb el guardonat Hermida


El proper diumenge Manlleu és capital del ciclocròs català amb el Campionat de Catalunya, cursa sota la tradicional denominació de Trofeu Joan Soler. La cursa serà sobre un circuit de tres quilòmetres, aproximadament, amb combinació d´ herba, terra i asfalt. Un circuit que serà força semblant a l'any passat tot i que amb alguna variació. Es preveu el concurs de Jose Antonio Hermida, qui ja va guanyar a Manresa.
Podran participar totes les categories de l'escola des de prebenjamins fins a infantils on es faran circuits més curts segon les categories. Hi haurà servei de Bar i esmorçar per tots els corredors més bossa d'obsequis per a tots els participants.

Horaris

9:30 hores m-40-50-60
10:30 hores noies elit més nois júniors i cadets i noies cadet i júnior
11:30 hores  Promoció
12:15 hores Elits/sots 23 i màster30

Informació important

fins el divendres 19 a les 20:00h 

Jose  A. Hermida participarà al campionat de Catalunya de Ciclocròs


Aquest diumenge 21 de desembre,  Jose A. Hermida estarà a la línia de sortida del campionat de Catalunya de Ciclocròs  que es disputarà a Manlleu al circuit preparat al Parc de l’Arboretum de Manlleu.  La seva presencia s’aprofitarà per lliurar-li el guardó de millor ciclista català 2014 que degut a viatge professional no se li va poder lliurar a l’acte de cloenda de la Federació el passat mes de novembre.