David Lozano i Hugo Drechou dominen els ciclocròs del cap de setmana

10/12/2013
Ciclo-Cross

David Lozano i Hugo Drechou dominen els ciclocròs del cap de setmana

Hugo Drechou, considerat un dels millors especialistes de França de Ciclocròs va ser el guanyador absolut de la cursa reina del ciclocròs de Girona, vàlid per la Copa Catalana que aquests dies també va visitar Reus, amb victòria de David Lozano (NovoNordisk) a la cursa elit.
A la localitat tarragonina, en una organització de Promoevents Club Esportiu, Lozano afegí un nou triomf al seu periple actual davant Tomàs Misser (Guak) qui superà Josep Betalú, tercer. El quadre de guanyadors a Reus quedà completat per Marc Romero (Lizarran) a cadets, Corentin Navarro (La Pomme) a juvenils, Borja Álvarez (Probike) a sots 23, Jordi Martorell (Segre) a master 30, Joan Antoni Asensio (Ambikes) a veterans 40, Pere Batllori (Bike Area Llagostera) a veterans 50, Ramón Medina (Medina) a veterans 60 i Anna Ramírez (Esteve) a noies.
A Girona el Club Ciclista Sport Ter es fe càrrec d´ una matinal a les Ribes del Ter, a la zona del Pavelló de Fontajau amb un bon fred de sortida però amb un sol radiant que ha escalfat la matinal reunint un nombrós públic. David Lozano no ha pogut disputar la victòria Hugo Drechou per culpa de una punxada  a les acaballes de la cursa.
Els guanyadors per categories foren: Elit: Hugo Drechou (Calvisson VTT), Sub21: Mario Sinues (Basoli), Ma-30: Jordi Martorell (Segre, SC Moto Club), Júnior: Aitor Carbonell (Bicisprint Lekue), Ve-40: Pere Joan Roig (DR. Bike), Ve-50: Pere Batllori (Bike Area Llagostera), Ve-60: Ramon Medina (CC Medina), Fe- Elit: Ma Mayalen Noriega (UCI Bizkaia-Durango), Cadet: Marc Romero (Lizarran Reus).
A Girona es coronaren a més els campions gironins: Elit: Eloi Batllori (Bike Area Llagostera), Sub 23: Edgar Valero (Bicis Esteve), Ma-30:David Colomer (Amatstrong), Fe-Elit: Judit Sanchez (Tomas Belles), Ve-50: Pere Batllori (Bike Area Llagostera), Ve.60: Manuel Lopez (CC Vilajuïga), Cadet: Jofre Cullell (Farners), Infantil: Isaac Vilarrasa (Noel Olot), Fe-Infa: Ariadna Gilabert  Noel Olot), Alevi: Pau Torrent (Noel Olot).