Xavier Pastalle i Ariadna Trias guanyen la Cursa Primavera d´ Olot

23/05/2011

Aquest diumenge s'ha disputat a Olot la cursa Primavera puntuable per la Copa Catalana de cadets i que ha tingut uns 50 corredors. La prova ha estat organitzada pel club ciclista Olot Infantil que presideix Josep Mª Carrera i amb un recorregut d'uns 60 km i que els últims kms de Montagut i Castellfollit són de pujada que van provocar l'escapada bona d'uns 15 ciclistes que van arribar tots junts a Olot per disputar l'esprint final en que Xavier Pastalle (J.C.S. Constructora) va ser el més ràpid i just guanyador, seguit d'Oscar Cabrera (J.C.S), David Calmaestra (Cicles Morenito), Ivan Badia (St Boi) i Ruben Martinez (J.C.S.) 5è i 1er cadet de 1er any.
La guanyadora fèmina va ser Ariadna Trias (Sarfa Palafrugell) seguida de Anna Ladero (Inverse), Elisabet Escursell (Inverse), Laura Lopez (Sarfa Palafrugell) . La combinada va ser per David Calamaestra (Ciclos Morenito) i per equips 1er (J.C.S. Constructora). La nota negativa va ser la caiguda no greu del corredor per culpa d'un gos no controlat per la zona de Batet.

Nota de Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)