Victor Iturat guanya una remullada Ripoll- Vallter 2000

25/08/2013

El corredor de Vilanova i la Geltrú, Victor Iturat (Mutua Levante-Delikia) va ser el guanyador absolut de la carismàtica cursa de carretera Ripoll-Vallter 2000 organitzada pel CC Ripoll amb el Memorial Fermi Pujol. La prova era de caràcter social per totes les categories i va acollir uns 150 corredors tot i l' amenaça del mal temps que de fet va ser la protagonista a la zona de Camprodon amb una tempesta d' aigua i pedra que va deixar xops als corredors però mes de 100 van acabar la cursa que va sortir a les 4 de la tarda de Ripoll amb l' alcalde Jordi Monell que va presidir la sortida. El recorregut tenia 50 km però més curt per algunes categories donat la duresa del tram final, i la primera escapada important va anar a carrac de Mauricio Muller (Bicis Esteve) que va fer en solitari els primers quilòmetres del duríssim port dels últims 10 km fins l' estació però en el tram final va ser atrapat per tres corredors i a l' arribada de Vallter  Iturat va demostrar la seva capacitat escaladora i fou el brillant guanyador seguit de Jordi Clermont, Raul Castillo, Mauricio Muller i Adria Moreno 5e. Cal dir que Iturat pertany a una saga familiar de ciclistes com el seu avi Vicenç que fou un gran professional amb un bon historial de curses guanyades. En el lliurament de premis i va col•laborar el regidor d' esports Miquel Rovira