Verges acollirà el Campionat de Catalunya Màster de carretera

25/05/2024

El Gran Premi Yari’s Route de Verges (Baix Empordà) serà seu, el dissabte 1 de juny, del Campionat de Catalunya Màster de carretera. La cita organitzada per l’Associació Ciclista Girona coronarà totes les categories màster en una prova que es dividirà en dues sortides.

La gran cita del ciclisme màster de carretera clonarà el recorregut que es va viure el mes de febrer a la 1a Cursa Social Yari’s Route, amb dues voltes a un circuit de 40 quilòmetres que surt i arriba davant la cafeteria Yari’s Route. Tindrà un perfil atractiu i trencacames amb pas per Jafre, Colomers, Viladesens o Camallera. La carrera es dividirà, com és habitual, en dues sortides: la primera, a les 15h, per a les categories màster 50 i 60 i la segona, a partir de les 17h, per als màsters 30 i 40.

El 2023, els campions de Catalunya màsters es van coronar a Alcanar, coincidint amb els actes de celebració dels 50 anys de l’Agrupació Ciclista Alcanar, i van ser Juan Anton Rodríguez (màster 30), Josep Oriola (màster 40), Jaume Tejado (màster 50) i Federico Olmedillas (màster 60). Per a l’edició d’enguany, les inscripcions es tancaran el dimarts 28 de maig a la mitjanit.