Sergey Shilov guanya a Cambrils on Talansky continua de líder

04/06/2010

El ciclista rus Sergey Shilov del Lokomotiv ha estat el guanyador de la tercera etapa del de la 51 Volta Ciclista Internacional a la Província de Tarragona, després d´ una jornada de 135 quilòmetres disputada amb sortida i arribada a Cambrils i un cop superada l´ Alt de La Mussara. La prova es va decidir en un petit escamot de 30 unitats que va arribar per endavant a la platja de Cambrils.
Shilov va batre al esprint a l´ holandès Pin Ligthart (AVC), Francisco Javier López (CIDI) i Ibon Zugasti (Azysa). El segon pilot va arribar a deu minuts. L´ americà Andrew Talansky continua de líder amb sis segons de renta sobre el català Pere Solano (Azysa). En el top ten continuen amb opcions Carlos Lapuerta (Serveto), sisè a 45 segons i Ibon Zugasti (Azysa) a 2´20´´.

La quarta etapa es disputa entre Tarragona i la Platja de La Pineda (Vila-seca) de 130 quilòmetres de recorregut.