Sant Julià de Vilatorta coronarà nous campions de Catalunya fèmines i cadet

07/06/2018
Carretera

Sant Julià de Vilatorta coronarà nous campions de Catalunya fèmines i cadet

Aquest cap de setmana, Sant Julià de Vilatorta serà l'escenari de la disputa dels Campionats de Catalunya de carretera de fèmines i cadets, tant en carretera com contrarellotge. El Club Ciclista Calma organitza dissabte les proves en ruta i diumenge les cronos, a més d'una nova cita de la Copa Catalunya Infantil dissabte, que deixaran un cap de setmana ben complet al municipi osonenc.

En les proves en ruta, els cadets, que sortiran a les 9h de dissabte faran un recorregut de 60 quilòmetres, amb un recorregut ben muntanyós que inclou els ascenos al Coll de Mansa, Coll de Gomara, Coll de Revell i Collespales. Les fèmines sortiran a les 11h amb un recorregut lleugerament més llarg, 73,5 quilòmetres, ja que inclou uns 10 quilòmetre inicials al voltant de Calldetenes abans d'incorporar-se amb mateix recorregut dels cadets, que ha patit unes modificacions les últimes setmanes pet motius de trànsit.

Per la seva banda, diumenge al matí se celebrarà la contrarellotge, tant pels cadets com per totes les categories de fèmines, amb un recorregut d'11,2 quilòmetres amb la dificultat del Coll de Romagats. Cal destacar que tant les proves de dissabte com les de diumenge seran puntuables per la Copa Catalana de les diferents categories.

Per últim, dissabte a la tarda, a partir de les 17h, es disputarà la setena prova de la Copa Catalunya Infantil de carretera, que el Club Ciclista Calma organitza per tercera ocasió. Prebenjamins i benjamins faran dues voltes a un circuit urbà d'un quilòmetre, mentre que la resta de categories rodaran per un circuit ampliat d'1,3 quilòmetres, fent-hi quatre, deu i vint voltes, respectivament, principiants, alevins i infantils.