Pallarès, Torrent i Fonollosa guanyen a Sants

01/09/2019
Carretera

Pallarès, Torrent i Fonollosa guanyen a Sants

Avui s'ha disputat una matinal ciclista amb tres proves a la 38º edició de la Festa Major del barri de Sants (Barcelona), sota la organització de la Volta a Catalunya AE. Un any més, Copa Catalana cadet i júnior i la cita estrella de Copa Critèrium per a elit/sub23 marcaven la jornada,

La primera prova en posar-se en marxa ha estat el 43è Trofeu Quirze Martí per la categoria cadet, puntuable per la Copa Catalana cadet masculina, en la que s'ha imposat el campió català Marcel Pallarès (Tot Net Terrassa) amb 3" d'avantatge sobre Joan Pazos (Autocars Sagalés) i amb 4" sobre Axier Casado (Tot Net Terrassa) que ha donat temps al pilot. En aquesta cursa també hi han participat cadets fèmines amb victòria d'Estafeani Jiménez (Top Conserge Costa Brava) i infantils de segon any amb victòria de Sergi Montserrate (Vilanova UC).

A continuació ha estat el torn de la prova júnior amb la disputa del 73è Trofeu Enric Armengol, puntuable per la Copa Catalana júnior masculina, en la que el vencedor ha estat Pau Torrent (Antiga Casa Bellsolà - Girona), que s'ha imposat a l'esprint a Luis Vivian (Quadis Trek Sant Boi) i Francisco Muñoz (Translujan CC Mollet). En la mateixa prova hi han participat fèmines S23 amb victòria d'Alexandra Moreno (Sopela Women TEam) i fèmines elits amb victòria de Patrícia Ortega (Catema.cat).

Finalment s'ha disputat el 42è Trofeu Antonio Andrés Sancho de la categoria sub23 i elit masculina, puntuable per la Copa Critèrium, on s'ha imposat el sub23 Arnau Fonollosa (Compak Team) en l'esprint del grup reduït que ha protagonitzat la cursa, amb Miguel Angel Pizarro (Portet Instal·lacions) segon, i Albert Poblet (Portet Instal·lacions) tercer. Aquesta era la segona victòria de la temporada per al debutant Fonollosa, que ja es va imposar el juliol al Trofeu Baix Penedès de Grans Clàssiques.

Després d'aquesta prova ja només queda una cursa per concloure el calendari de Copa Critèrium (Tota la informació), el Trofeu Santa Tecla de Tarragona del proper dia 15, on es jugaran el Campionat tres ciclistes: el líder vigent Modest Capell (Compak Team) que avui ha estat 11è i ara suma 163 punts, Carlos López (Portet Instal·lacions) que avui ha arribat 9è i ha reduit la desavantatge amb el líder fins als 4 punts, i Albert Masana (Controlpack Badia) que avui ha finalitzat la cursa en 4ª posició i se situa a la general a 8 punts de Capell. Boris Campos (Bike Guardiola) ha estat el millor M30.

[Foto pòdium junior]