Oriol Colomé és el més ràpid a la social de La Bisbal

14/02/2011

La Bisbal d'Empordà va obrir la temporada de ciclisme de carretera a les comarques gironines amb el Cinturó Ciclista Baixa Empordà que també era Memorial Antonio Fernàndez. La cursa organitzada pel Club Ciclista la Bisbal era de caràcter social per totes les categories i va acollir 200 corredors que és el límit permès per Trànsit, i aquest gran èxit de participació anima i demostra que el ciclisme rei de tota al vida de carretera és molt viu. Cal destacar alguns corredors de Catalunya nord i altres països.
Pel que fa a la cursa, tenia un recorregut de 74 km en que els corredors van fer dues voltes a un circuit de 37 km, i els cadets, fèmines i veterans 60 en van fer 50.
La principal dificultat era la petita pujada de Rupià que va ser on es van escapar del pilot tres corredors i que amb un bons relleus van poder arribar junts a la Bisbal per disputar la victòria i el corredor de l'equip de (Bicis Esteve) Oriol Colomé, va ser el més ràpid i primer èlit seguit del màster 30 Jaume Morales (Asesores de Navarra) i José Madrigal veterà 40 (Motor Begues). La primera fèmina Sandra Santanyes (Bicis Esteve). Els organitzadors van lliurar tres trofeus per categoria i com cada any van fer un sorteig de productes variats i que va ser molt aplaudit i també una estada a l'Hotel PortBo per Colomé per ser el primer.

Aquesta setmana es celebren dues curses socials per carretera, el dimecres dia 16 i diumenge dia 20 a l'Estartit.

Text i font fotografia: Francesc Moradell (Delegación de la F.C.C. a Girona)