Mirco Meroto, veterà, i David Calmaestra, cadet, guanyen el Memorial Antoni Miguel

06/06/2011
Carretera

El Club Ciclista Palafrugell ha organitzat el dissabte passat el III Memorial Antonio Miguel, en dues curses per carretera, per Veterans i Cadets, amb uns 120 corredors, que van fer 3 voltes a un circuit de 15 quilòmetres, i que tot el cim de Begur, els corredors no van aconseguir cap escapada definitiva, i els guanyadors de les dues curses es van decidir en l’esprint final en grup. En la cursa de Veterans, el més ràpid va ésser Mirco Meroto (Galvesport), seguit de Juan Agüero (Motor Vegues) i José Gálvez (Escola Pratenca), En Veterans 50, José Mocete (Montornès), En Veterans 60, Cristóbal Maya (Galvesport), Fèmina, Ma. Rosa Titos (MC Begues) i per equips, Galvesport. En la cursa de Cadets es va imposar David Calmaestra (Ciclos Morenito), seguit de Josep Ma. Arnau (JCS Constructora) i Xavier Pastallé (JCS Constructora) i en Cadets 1er. any Ot Doniga. La primera Fèmina fou Ariadna Trias (Sarfa Palafrugell), Oscar Cabrera en combinada i per equips JCS Constructora
La sortida es va fer amb acompanyament del fill i corredor Antonio, la Juani i tota la família, juntament amb autoritats, FCC i corredors, a la Plaça Antonio Miguel Ramírez, que l’Ajuntament li va dedicar, amb un monument en forma de bicicleta de disseny, situada el dia en que es va inaugurar.
Es van viure moments emotius, tot recordant l’enyorat Antonio i la seva trajectòria, que era com un imant en el mon del ciclisme per la promoció de nens i nenes. També es va tenir un record per Xavi Tondo, que havia estat al CC Palafrugell. Per la tasca feta i per qualitat humana, alguns son irrepetibles.