Més de 100 participants a la Copa Catalunya Infantil de la We Are Dlax

06/05/2019
Carretera

Més de 100 participants a la Copa Catalunya Infantil de la We Are Dlax

La primera edició de la marxa cicloturista WE ARE DLAX, en homenatge al professional del Team Ineos David De La Cruz, ha estat l'escenari aquest diumenge de la segona prova de la temporada de la Copa Catalunya Infantil de carretera al Passeig de Palamós. Més de 100 ciclistes de les principals escoles de Catalunya es van reunir al municipi empordanès per reengegar el torneig que s'inaugurà fa un mes a Lleida.

La matinal, organitzada de forma excel·lent pel Club Ciclista Palafrugell, va transcórrer sense incidents malgrat una forta tramuntana que també va afectar a la marxa cicloturista. Les victòries infantils de Lluc Plana (Noel-Tadesan) i Júlia García (Costa Brava Mediterranean Foods) donaven un gran espectacle.

Aquest proper dissabte 11 de maig, els ciclistes de categories escolars catalans tenen una cita clau amb la disputa del Campionat de Catalunya a Sant Esteve d'en Bas, en la que serà la segona edició de la Remences Kids, també dins la programació de la marxa cicloturista Terra de Remences. Les inscripcions ja estan obertes.

Guanyadors de totes les categories:

  • Benjamins: Martí Hueso (Escola de Ciclisme Vallès) i Débora Gálvez (Unió Ciclista Vilanova)
  • Principiants: Eloi Ramos (CEM Cerdanyola) i Anna Carreras (Tot net-Terrassa)
  • Alevins: Joel Munté (Penya Ciclista Mont-roig) i Adriana Vargas (Club Ciclista Palafrugell)
  • Infantils: Lluc Plana (Noel-Tadesan) i Júlia García (Costa Brava Mediterranean Foods)
  • Classificacions completes de totes les categories