Marc Muñoz és el més ràpid a la Copa Catalana de La Cellera de Ter

12/04/2011

Amb motiu de les Festes del Roser el Club Ciclista Esprint va organitzar el Memorial Josep Mª Pont que va fundar el club ara fa 25 anys. Amb una cursa de Copa Catalana per categoria júnior amb un total de 47 corredors i amb un recorregut de 78 km i gual que el que van disputar abans els veterans.
La cursa va ser molt animada i un grup de 12 corredors van fugir del pilot principal que van arribar junts a la Cellera per disputar l'esprint final en que Marc Muñoz, que es va iniciar al ciclisme amb el BTT del Caixa Girona, fou el més ràpid seguit de Lluís Sànchez (St. Boi) i Bernat Font (Ceramicas Onda).
El millor equip va ser el Sant Boi, el primer júnior de 1er any va ser Marc Muñoz i el primer júnior de 2on any Lluís Sànchez, i Jordi Martínez el de la combinada.

Jordi Codony (Renault-Olot) es proclama Campió Provincial

El corredor garrotxí d'Olot, Jordi Codony (Renault-Olot) fou el brillant guanyador de la Copa Catalana per veterans amb uns 120 corredors, organitzat pel club ciclista Esprint i amb un recorregut de 78 km amb els ports de les Encies i les Serres.
Un grup format per quatre corredors van aconseguir l'escapada bona i en l'esprint final Codony que també  va guanyar a la cursa de Figueres, es va imposar sobrat en l'esprint final seguit de José Madrigal (Motor Begues), Octavi Fontané (Bicis Esteve) i Ricard Huelamo (Bike Girona). Primer  veterà 50 Federico Olmedillas (CC Ratpenat). El primer veterà 60 va ser Cristóbal Maya (Galvesport). La primera fèmina, Teresa Costa (Renault-Olot), seguida de Mariona Casanova (ONO).