Les Grans Clàssiques retornen dissabte amb la Clàssica Isaac Gálvez

15/05/2018
Carretera

Les Grans Clàssiques retornen dissabte amb la Clàssica Isaac Gálvez

Aquest proper dissabte 19 de maig se celebra a Vilanova i la Geltrú la 7a edició de la Clàssica Isaac Gálvez, que recorda any rere any la figura del ciclista vilanoví. La cursa, organitzada per la Unió Ciclista Vilanova, forma part del Trofeu Joan Casadevall de Grans Clàssiques que organitza la Federació Catalana de Ciclisme, i serà la 5a prova del calendari.

Oberta a les categories Elit i Sub23, la cursa es porta celebrant ininterrompudament des de 2012, i en les 6 edicions celebrades sempre ha vist com augmentava la participació, consolidant-se com una de les proves del calendari amb més afluència. Per aquesta cursa s’espera la presència de 200 ciclistes procedents de Catalunya, Comunitat Valenciana, País Basc, Aragó i França.

El recorregut d’aquesta edició serà l’habitual de 128 quilòmetres amb sortida a les 15:30h, i arribada a les 18h davant del Complex Poliesportiu Isaac Gálvez. Els corredors hauran de fer front a un terreny trencacames, el mateix pel que entrenava el ciclista vilanoví, enmig de les vinyes del Penedès.  El circuit, molt tècnic, compta amb el pas per 9 trams de camí asfaltat, a l’estil de les grans clàssiques del nord d’Europa. La seva forma de 8 permet als aficionats seguir la cursa amb facilitat.

Després de quatre proves disputadesm la classificació del Trofeu Joan Casadevall de Grans Clàssiques l’encapçala el ciclista del Team Compak David Gómez amb 120 punts, seguit per Daniel Cabello del Portet Instal·lacions – Corvi amb 85 punts. (Tota la informació del circuit de Grans Clàssiques).

Tota la informació de la prova i inscripcons.