La Remences Kids acull el Campionat de Catalunya Infantil

07/05/2019
Carretera

La Remences Kids acull el Campionat de Catalunya Infantil

Per segon any consecutiu, la programació de la marxa cicloturista Terra de Remences acull la celebració d'una prova de formació per escoles fins a categoria infantil. I despés de l'èxit de la primera Remences Kids, enguany, la prova que organitza el Club Ciclista Olot Infantil representarà la celebració del Campionat de Catalunya Infantil de carretera aquest dissabte a la tarda a Sant Esteve d'en Bas.

De nou, la prova se celebrarà en un recorregut urbà a la localitat garrotxina d'aproximadament 1,1 quilòmetres amb arribada i sortida al Carrer Ample (Track del recorregut), amb diferents distàncies segons les categories. Pre benjamins realitzaran dues voltes, benjamins quatre, principiants cinc, alevins deu i, finalment, els infantils donaran 20 voltes al circuit per fer un total de 22 quilòmetres.

D'aquesta manera, el que era durant tres dècades el Trofeu Primavera Infantil d'Olot es consolida en el seu nou emplaçament dins la programació d'una de les marxes més emblemàtiques del calendari català, completant les activitats per un cap de setmana de ciclisme familiar. Per la cursa, es permetran inscripcions amb llicència de dia que s'hagin gestionat des de la mateixa web de la Federació Catalana de Ciclisme.