La Garriga s'omple en la 10a edició del Memorial Josep Segú

01/07/2024

Prop de 145 ciclistes es van reunir aquest dissabte 29 de juny a La Garriga (Vallès Oriental) per la disputa del X Memorial Josep Segú, tradicional cita que organitza el Club Ciclista La Garriga al passeig del municipi vallesà. Una jornada de tarda que va reunir quatre curses per a les categories elit/sub23, júnior, cadet i màster, que en el cas de les categories inferiors formaven part del calendari de la Copa Catalana.

La tarda es va obrir amb la prova màster, que va tenir com a vencedor al màster 40 Luis Navarro (Club Ciclista Turiaso)​. A continuació era el torn de la prova cadet masculina, en la que era la dotzena prova del calendari de Copa Catalana. En ella, Ferran Torra (Escola Ciclisme Isaac Gálvez-Ibermicar) va aconseguir una important victòria que l'alça a la 4a posició de la competició, que continua liderant Eloi Ramos (EC Mataró-Alsus Team). Després dels Campionats d'Espanya Escolars d'aquest cap de setmana, el calendari es reprendrà a mitjans d'agost al GP de Festa Major de Malgrat de Mar.

Posteriorment va arribar la prova júnior, en què la victòria es va quedar a casa. I és que Martí Martínez (KH7 Cycling Team) va aconseguir una gran victòria per davant de Pol Sanvicens (Purito-Tadesan-Nuria) i Loewis Bockstaele (Tot net-Terrassa) en una prova molt vinculada al seu equip. Era la desena prova puntuable de la temporada de la Copa Catalana Júnior, en la qual va consolidar el seu lideratge el seu company Martí Gozalbo, que l'endemà brillaria amb la selecció catalana a la prova de Grans Clàssiques de Perafort.

Per últim, la jornada es va tancar amb un critèrium elit i sub23 amb victòria del ràpid Albert Roca (Team MP Group-Doltcini), que en la seva temporada de debut en el pilot sub23 continua demostrant la seva velocitat que ja l'ha portat a alçar els braços al Trofeu Josep Florencio i a la Cursa del Pa de Palafrugell, a banda de ser segon al Trofeu Vila de Gimenells.