La Copa Catalunya infantil continuà a Vinallop

22/06/2015
Carretera

El circuit municipal de ciclisme de Vinallop va acollir la 8a màniga de la Copa Catalunya infantil, que al igual que la setmana passada es va desenvolupar en format de curses en línia pels petits i mànigues classificatòries per alevins i infantils. Van prendre part un total de 94 nens i nenes de 22 equips diferents de tot arreu de Catalunya (menció especial als 12 participants de les comarques gironines) i de l'Aragó.
La jornada va començar a les 18h per evitar les hores de màxima insolació que pateix el circuit, i durant 2 hores i 20 minuts es van disputar proves en línia per a totes les categories, des de benjamins fins als infantils. La nota de color d'aquesta màniga la van posar les noies infantils, que van poder gaudir d'una cursa només per a aquesta categoria, que va ser molt emocionant i disputada. Pel que fa a alevins (nens i nenes) i infantils masculins, les seves proves es van fer en format de mànigues classificatòries degut a les particularitats del circuit. Així, els 23 alevins es van dividir en 2 semifinals de 12 i 11 corredors (dels quals classificaven els 6 primers), i els 32 infantils en 2 semifinals de 16 corredors (dels quals classificaven els 7 primers); els corredors que no es classificaven per la final principal, participaven en una final B.