La 9a Clàssica Isaac Gálvez, amb un format de tres proves

09/09/2019
Carretera

La 9a Clàssica Isaac Gálvez, amb un format de tres proves

La 9a Clàssica Isaac Gálvez que es disputarà a Vilanova i la Geltrú, sota la organització de la Unió ciclista Vilanova, portarà a terme tres proves diferents aquest dissabte.

Amb sortida al C/ Bages i amb un recorregut de 1'4kms / volta, els primers en entrar en acció seran els participants de la Copa Catalana cadet masculina, i de la Copa Catalana cafet-junior fèmines a les 15h, en els quals la clàssica vilanovina n'és la penúltima prova del calendari previst per aquest 2019. Després de la cursa de Bellvitge del passat cap de setmana, Axier Casado (Tot Net Terrassa) lidera la general amb 32 punts sobre el seu compamy d'equip Oriol Alcaraz. Entre les fèmines, Estafania Jimenez (Top Conserge Costa BRava) és líder amb molta avantatge, i en juniors Laia Burdoy (CAF Turkey Engineering) també lidera amb un coixí de punts elevat.

A les 16.45h serà el torn de les categories de promoció, en el que serà l'avantpenúltima cita de la Copa Catalunya infantil. Els prebenjamins faran 1 volta al circuit, els benjamins 2, els principiants 4, els alevins 8 voltes i els infantils en completaran 15.

Per últim, a les 18.15h es portarà a terme una porva que s'ha anomenat "Papis" i on hi prendran part ciclistes de categories Màsters 30 a 60, i cicloturistes.