Juanjo Agüero guanya el III Trofeu Tarragona 2017

10/02/2015

El ciclista Juanjo Agüero (Compak) es va endur el passat diumenge el III Trofeu Tarragona 2017 en vèncer en solitari a la meta de Camp Clar. La prova que va comptar amb la participació de 120 corredors va estar marcada de ben aviat per l’escapada de 4 ciclistes ( Juanjo Agüero, Llibert Sendrós i Cristian Astals del Compak i Marcos Vázquez del Lizarran Reus) que a mesura que passaven els quilòmetres anaven agafant diferencia amb el gruix del pilot. Així doncs, a la línia de meta i amb el primer lloc decidit, Llibert Sendrós entrava en segona posició a 26 s. i la tercera era per Marcos Vázquez a 36, el grup principal arribava a més de 2 minuts del guanyador.
La classificació per equips va ser pel Compak i la general de la muntanya també per Llibert Sendrós.