Juande Dios González guanya un Trofeu Carles Ferran marcat pel record a Xavier Tondo

02/06/2011

Amb 60 corredors a la sortida, i en un circuït idoni es va donar el tret de sortida al III Trofeu Ferran. Finalment es va realitzar una única mànega classificatòria, una final B i una absoluta. Ja de sortida un ritme diabòlic i a quasi cada volta una prima a disputar es va arribar a la volta final on es tindria que disputar un sprint de gairebé 500metres i on les més de mil persones que omplien el Passeig Prim de Reus no perdien detall. A 500 metres arrancava Antonio Miguel, Mauricio Muller i Juande Dios Gonzalez que aguantava la roda i rebassava a Muller a 10 metres per la arribada i aixecava els braços mirant al cel i dedicant-li el triomf a Xavier Tondo, qui fou objectiu de tots els pensaments i homenatge de la jornada.
Des de l’organització es vol agrair als mes de 50 voluntaris, Guardia Urbana,Protecció Civil, Creu Roja, Serveis de Neteja municipals, Ajuntament de Reus  i a Reus Esports i Lleure, que tots ells amb la seva col•laboració desinteressada i gratuïta fan possible que aquesta cursa tiri endavant i es converteixi en tot un esdeveniment a la Ciutat. També a tots els ciclistes que hla vostra presència i entrega.