José Antonio González ja figura com primer guanyador del Memorial Josep Segú

08/09/2014

El passat dissabte 6 de setembre es va celebrar el I Memorial Josep Segú que, organitzat pel Club Ciclista La Garriga, va reunir a 61 ciclistes que varen participar en una cursa que transcorria per un circuit urbà de 1.300 metres al centre de la Garriga, i que puntuava pel rànquing de la Federació Catalana de Ciclisme Critèriums en les categories elit, sots 23, màster 30 i sènior.
La cursa, a 60 voltes amb esprints bonificables cada 10, es va allargar unes dues hores i va transcórrer pels carrers Banys, Figueral, Passeig i Vinyals, amb trams amb llambordes i desnivells, fet que la convertia en una prova molt exigent que només van acabar 23 ciclistes (els doblats, quedaven eliminats). La prova elit fou guanyada per José Antonio González (Ilerdense) acompanyat al podi pel seu company i germà, Juande Dios González, tercer, amb Josep Betalú segon. Antonio Miguel i Alejandro López s´ endugueren el premi de master 30 i sènior.