Jordi Soler guanya el Trofeu Carlos Ferran

29/05/2012
Carretera

Una vegada més el Trofeu Carlos Ferran ha omplert el passat diumenge el passeig Prim de Reus de ciclistes i aficionats en un espectacular circuit amb una distància de poc més de 1000 metres i una organització espectacular, sempre mirant la seguretat del ciclistes on tot el circuit era protegit amb tanques de protecció.
Entre d´ altres activitats pel públic, estava present la Marató de la pobresa de TV3 amb el 10% dels premis eren destinats per aquest esdeveniment solidari.
Degut a l'afluència de corredors es van realitzar dues mànigues (dorsals parells i senars), a cada volta el corredor de cap de cursa es classificava per a la final A i l'últim del pilot per a la final B. Les dues finals, A i B, es disputaven en línia. La B en un total de 15 voltes i la A amb un total de 20 voltes. Amb tots aquest ingredients, els ciclistes també van estar a l'alçada i van oferir una cursa espectacular.
En la final B el guanyador va ser el corredor Arnau Méndez del Promoevents C.E. Lizarran. Pel que fa a la final A, Mauricio Muller (UPV-Bancaja) va anar en solitari davant del pilot, gran part de la cursa. Finalment l'organització de l'equip Mopesa va marcar el ritme de cacera del corredor escapat, per defendre opcions de victòria amb Eduard Prades. A poques voltes del final, l'escapada quedà neutralitzada i es juga tot a l'esprint final on Jordi Soler (Ilerdense Societat) va ser el més ràpid per davant de Mauricio Muller (UPV-Bancaja) i Eduard Prades (Mopesa).