Jordi Simon aconsegueix el triomf per la festa major de Sant Joan Despí

01/07/2013

En una tarda de forta calor i amb 60 corredors en el punt de sortida és va disputar la edició 67 del Gran Premi Festa Major a Sant Joan Despí. Des de el inici els corredors referents dels equips Coluer i Inverse van marcar un ritme fort que, donades les característiques del circuit, va provocar la selecció de corredors que és disputaria la victòria final. En diferents moments de la cursa van marxar escapats en solitari tant en Jordi Simón com en Juan de Dios González, buscant les puntuacions en els sprints parcials, cosa que va aconseguir en Jordi Simón ajudat sempre pel bon treball del seu company d'equip Francesc Gironès.
El guanyador va ser en Jordi Simón seguit d'en Francesc Gironés, tots dos del equip Coluer Bicycles, i en tercer lloc Juan de Dios González del equip Inverse. El millor corredor Sub-23 va ser en Marc Almeda del CKT-Novatec i per equips va guanyar el Inverse-Serman Port. En la classificació general del Campionat continua Lider una setmana més en Jordi Soler del Inverse.

Quadre d´ honor

Elit - Sots 23

Primer- Jordi Simon (Coluer)
Segon- Francesc Girones (Coluer)
Tercer  Juan de Dios Gonzalez Inverse

1r Classificat Sots 23: Marc Almeda (CKT)
1r Classificat Absolut Sènior/Màster30: Albert Banyeres (Munt Bikes) Equip guanyador: Ilerdense