Joan Font s´ imposa a la Clàssica Isaac Gálvez

24/06/2014

Un total de 76 corredors van prendre la sortida en la III Clàssica Isaac Gàlvez disputada en un recorregut de 128 qms molt exigent pels constants canvis de ritme obligats per un terreny sinuós, amb trams de carretera estreta i alguna rampa del 16%. Sobre el qm 50 es va formar un grup de 12 unitats al capdavant amb homes importants per disputar la victòria final. En el grup principal va agafar el cap els corredors de l’Esteve però el ritme era inferior al de l’escapada. En el qm 84 el grup d’escapats va quedar reduït a 9 i la diferencia ja era de 4 minuts respecte al grup principal.
Entre els escapats, el guanyador de la cursa de l’any passat, en Francesc Gironés del Coluer, tres corredors del CKT, el lider amb el mallot groc, en Josep Betalú, Joan Font i Marc Vilanova, també hi eren els dos germans González del Inverse, el millor Sub23 Oriol Raya del Controlpack, el millor M30 Miquel Escolá del Biciparck Reus i en Marc Iturralde del Esteve.
En la rampa abans de l’entrada a Vilanova es van produir atacs continus però cap va fructificar i l’arribada es va decidir a l’esprint amb una victoria molt ajustada del local Joan Font sobre Juan de Dios González.