Hugo Drechou és el més fort a Vallter 2000

31/08/2014

Una forta tempesta, com fa un any, va tornar a fer acte de presència a l' esperada Ripoll-Vallter 2000- Gran Premi Fermi Pujol. Tot  i algun abandonament, la gran majoria va pujar al mític cim de Vallter. La cursa organitzada pel Club Ciclista Ripoll va aplegar uns 160 corredors que tenia 50 km amb menys recorregut per a algunes categories i els 10 últims des de Setcases fins a l' arribada a l' estació d' esqui de Vallter, pujada considerada de 1a especial i un dels ports amb més forta pendent i apropiat per als autèntics escaladors.
Fou el cas del corredor de Ceret, Catalunya Nord, Hugo Drechou, qui alterna la carretera i el BTT amb un gran nivell. Així ho ha demostrat amb la seva brillant victòria seguit per Miquel Martínez i tercer Jordi Clermont.
Reconeixement especial al Cadet Jofre Cullell, quart, amb el mateix temps dels elit, demostrant un cop més la seva qualitat. La primera noia fou Sandra Santanyes. L' acte de premis va estar presidit per l' Alcalde en funcions i Regidor Miquel Rovira acompanyat de representants del Club, que els va lliurar un mallot de Campió Vallter 2000 al guanyador de cada categoria.