Héctor Gabriel Morales s’emporta el Trofeu Josep Florencio

27/01/2015

El ciclista uruguaià Héctor Gabriel Morales (Lizarran – Restaurant 8) es va proclamar guanyador de la 9a. edició del Trofeu Josep Florencio el passat diumenge a Mont-roig del Camp. Morales amb un temps de 02h02m14s va vèncer en l’esprint al seu company d’escapada Cristian Astals (Compak) que feia segon. En tercera i quarta posició i a més d’1 minut i mig entraven a meta Juanjo Agüero i Javier Garcia (Compak), per darrere a pocs segons Joan Font (Avenger) feia cinquè encapçalant el grup principal d’unes setanta unitats. Per categories feien primers Aitor Ruiz (Tomas Domingo-Pramac) en júniors, Juanjo Agüero en Sub23, Cristian Astals en Elits, Héctor G. Morales en Màster 30, José Carlos Cruz (CC Biela) en Veterà 40, Jordi Monclús (Bicipark Reus) en Veterà 50, Juan José de Dios (Electroizas) en Veterà 60, i per equips el primer lloc va ser pel Compak de l’Antonio Pineda.
Destacar que tot i el fort vent que va bufava durant tot el recorregut la participació va ser de 172 ciclistes.