German Sànchez guanya la Volta a Girona juvenil que també proclama les campiones catalanes

12/10/2011
Carretera

Tot i que ja estem a la recta final de la temporada, la III Volta Girona Júniors i Fèmines Èlit va reunir uns 70 corredors que van disputar tres etapes els dies 8 i 9 d’octubre per les Comarques del Baix i Alt Empordà organitzat pel club ciclista Palafrugell amb una bona organització.
La primera etapa va ser una contra rellotge individual de 7 km que es va disputar el dissabte al matí a Bellcaire d’Empordà. I per la tarda es va disputar una prova en línia de 83 km a l’Estartit i les Fèmines van fer els 60 km últims.  La tercera i última etapa va ser el diumenge a Ullà amb un recorregut de 80 km. En l’acte final de lliurament de premis es va fer entrega dels corresponents trofeus i mallots pels campions. Presidit pels alcaldes de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, d’Ullà Josep Lòpez, Carme Mas presidenta de la FCC i representants del club ciclista Palafrugell Francesc Pellicer, president, i Paco Miguel “l’ànima de la Volta”.
Per la propera temporada està previst que es disputi més aviat per lograr una millor participació principalment de fèmines.