Exhibició d'Axier Casado i el Tot-Net Terrassa a Sant Vicenç dels Horts

21/09/2019
Carretera

Exhibició d'Axier Casado i el Tot-Net Terrassa a Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç dels Horts ha posat avui punt i final a la Copa Catalana cadet masculina, i a la Copa Catalana cadet i junior fèmines en la 15ª edició de la Cursa Ciclista Bons Amics, organitzada per la Penya Ciclista Bons Amics de Sant Vicenç dels Horts, amb un un recorregut de 1,7 quilòmetres pel Polígon de La Barruana, per un total de 45 quilòmetres.

La cursa cadet masculina programada a 25 voltes amb sprints bonificables amb temps cada 5 voltes, ha tingut com a protagonista el líder de la Copa Catalana Axier Casado (Tot Net Terrassa) que s'ha escapat del grup a la volta 7 i ha fet en solitari tota la prova. Per darrera els seus companys d'equip gestionaven les embranzides de la resta de ciclistes, especialment les d'un Quadis Trek Sant Boi molt actiu. Més tard han saltat del grup David Peñaranda (UC Vilanova) i l'Oriol Alcaraz (Tot-Net Terrassa), el qual ha agafat el seu company d'equip creuant la línia d'arribada tots dos junts. Així doncs, Axier Casado ha estat el vencedor de la cursa, acompanyat al podi del seu company d'equip Oriol Alcaraz amb Àlex Cano (Quadis Trek Sant Boi). El ciclista local Raul Carmona (Quadis Trek Sant Boi) ha acabat en 5a posició.

Entre les fèmines, bona feina de les dues líders del Top Conserge Costa Brava Mediterranean Foods Lucía García (1a) i Estefanía Jiménez (2a) que han fet pràcticament tota la cursa juntes, amb Mònica Calero (Tot Net Terrassa) acabant tercera. Natàlia Saavedra (Top Conserge Costa Brava Mediterranean Foods) ha estat la vencedora.

Classificacions 15a Cursa Ciclista Bons Amics

Els campions/es de la Copa Catalana en les diferents categories han estat:

  • Cadet fèmina: Estefanía Jiménez (Top Conserge Costa Brava Mediterranean Foods)
  • Junior fèmina: Laia Burdoy (Caf Turkey Engineering)
  • Cadet masculí: Axier Casado (tot Net Terrassa)

Galeria de fotos [crèdits: Natascha Chekannikova]