Es presenta l´ equip juvenil del Club Ciclista Mollet

20/02/2012
Carretera

Es presenta l´ equip juvenil del Club Ciclista Mollet

Ahir dissabte es va presentar l´ equip júnior del Club Ciclista Mollet en un acte celebrat al Centre Cultural La Marineta en presència de l´ alcalde Josep Monràs, i Joaquim Vilaplana, delegat per Barcelona de la F.C.C. a més de Toribio Muga, president de l´ entitat. La cita es va aprofitar per atorgar la medalla d´ or a Joan Zafra, vicepresident del club i vinculat a aquest des de fa 52 anys. Aquesta és la tercera temporada d´ aquest equip barceloní que durant aquestes temporades ha pogut participar a nombroses curses estatals i organitzar el Criterium Internacional del Vallès.
Per la present temporada el Club Ciclista Mollet compta amb 12 ciclistes, un d´ ells d´ origen colombià, dos directors esportius i dos auxiliars:

JORDI PAU ESCURSELL VALERO
ROGER PUIG VENTURA
SERGI LOPEZ FREIXA
FRANCESC BOU MANOBENS
CARLOS VERA PÉREZ
Fco JAVIER PRIETO CORONADO
EDUARD BAIGES MARTÍNEZ
GUILLERMO BERTÓLEZ MARTÍNEZ
QUIM PEREIRA BURGADA
JOAN DOMINGO COLOM
ALEJANDRO YUSTE REDONDO
ALEJANDRO VIZCAINO PACHO

Des d´ inicis d’any l´ equip esta realitzant una sèrie de concentracions, conferències i treball conjunt d´ entrenaments per la formació dels seus components. El seu calendari competitiu inclou esdeveniments catalans, Copa d´ Espanya, Circuit Càntabre i les voltes a Pamplona, La Rioja i Girona.